Редактор: e-mail: Кадър Телевезия 7/8В стилистично отношение има неща, които трябва да

...
Редактор: e-mail: Кадър Телевезия 7/8В стилистично отношение има неща, които трябва да
Коментари Харесай

Доц. Чолаков: И Тошко, и Слави да си вземат бележка, за да не пада Слави в капана на тези, които го сравняват с Борисов

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Телевезия 7/8

В стилистично отношение има неща, които би трябвало да се изчистят. И Тошко, и Слави би трябвало да си вземат записка, тъй като този имидж на неприятни момчета, на който те са построили кариерата си и който им е правил чудесна работа, и аз мисля, че особено при Слави е много характерен. Това сподели политическият коментатор доцент Петър Чолаков по Телевизия 7/8. 

От позиция на политиката Слави споделя във връзка изявлението на Петър Илиев, което провокира толкоз доста отвращение, беше упрекнат господин Илиев, че се е държал нападателно в Нова телевизия. Аз мисля, че си направи самият той мечешка услуга, държейки се по този метод, само че не съм пристигнал да разясня това. Слави написа по-късно във Facebook: Ами аз също съм нападателен. Тук бих репликирал по този начин. Поведението на един шоумен и на един политик би трябвало да бъде много друго, също така би трябвало да се съобразяваме с подтекста на България. Българският гласоподавател, българите като цяло сме много консервативно настроени, даже и по-младите. Има такива, които обичат кавги, има такива, които обичат сеир, да го нарека с простонародната дума, само че множеството хора пък ги смущава и ги тормози. Те не желаят да слушат, не желаят да имат пред себе си някакъв наставник, някой, който да се държи нападателно, пък било и то, както се споделя, да има положителни планове, добави доцент Чолаков. 

По този метод самият Слави пада в клопката на тези, които желаят да го съпоставят с Бойко Борисов. Тоест тук съгласно мен би трябвало да бъде по този начин, и при Тошко нещата са безусловно по същия метод, много по-умерено би трябвало да се приказва. Мисля си, че аз по този начин обмислям, може би не съм прав. Когато човек е съумял, имал съм през живота си благоприятни условия, по този начин да се срещна с хора, които в действителност са съумели отвън България. Това, което ми прави усещане е, че те пъклен скромни тези хора. Значи няма експанзия, няма перчене, няма аз имам три коли, аз еди-къде си отивам на отмора, макар че тези фора имат благоприятни условия. Тонът, основната дума би трябвало да примирение, сподели още доцент Петър Чолаков.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР